keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kulmasohva

Eilen saapui kauan odotettu paketti: uusi sohva <3 Tosin ihana väli eteisemme on niin mutkikas että eihän se paketti sieltä mahtunut, reippaina kannettiin sitten sohva miehen kanssa lumikinoksen läpi takapihalle ja olohuoneen ikkunasta sisään :)

Seinä kaipaisi muutamaa taulua lisää kun saisi aikaiseksi ostaa niitä. Mutta sohvaksi siis valittiin Maskun vaalean harmaa kulmadivaani tai avokulmasohva, kumpi nyt lie nimikkeeltään oikeasti :)
Tykkään :)

-Karpalomehu

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, osaatko sanoa tarkemmin mikä Maskun sohva tämä on? Onko vienna? Mikä kangas?

Karpalomehu kirjoitti...

Tämä on Maskun Airton- avokulma, kangasta en valitettavasti enää muista. :/

http://www.masku.com/tuotteet/p24-airton/

Anonyymi kirjoitti...

Olisin utelias tietämään, onko sohva edelleen hyvä, onko esim verhoilukangas kestänyt hyvin? Olen nimittäin katsellut juuri samaista sohvaa meille ja täytyisi aika pian päättää.

Karpalomehu kirjoitti...

Tämä kuvassa oleva sohva on jo myyty vuosi sitten eteenpäin, mutta tilalle kyllä hankittiin täysin samanlainen mutta peilikuvana :) Kumpaankaan sohvaan ei olla saatu mitään kulumaa aikaiseksi, toiseen kahden vuoden ja nykyiseen vuoden käytöllä. Täydet suositukset siis saa minulta :)

Anonyymi kirjoitti...

No niin sohva on paikallaan ja näyttää hyvältä. Väri on tumma, joten sitä voi elävöittää erivärisillä tyynyillä ja peitteillä.