maanantai 19. elokuuta 2013

Asuntohaaveita

Asuntomessujen inspiroimana olen katsellut valmiita talopaketteja varmaan parisen sataa. Ollaan omakotitaloa etsitty jo kakkosen odotus ajasta lähtien, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan.
Niinpä olemme kallistuneet kovasti rakentamisen puolelle, tarjouksia olen pyytänyt useammalta firmalta, kaksi parasta niistä olisi Kastelli Economy 87 ja Caavatalot Vuosaari C-98M.
Hinnaltaan meidän valitsemilla varusteilla kohteissa ei paljoa eroa ole, ja Vuosaaren pohja pienillä muutoksilla olisikin meille kaikkein mieluisin.
 (Caavatalot: Vuosaari)

Pankeissa ollaan nyt ravattu viime viikko ja tarjouksia lainoista saatu, ihmeen suuria eroja niissä on, kannattaa kilpailuttaa. Meilläkin pankin oma marginaali vaihteli kolmessa pankissa 1,99-1,4% välillä, alimman marginaalin antanut pankki lupasi sitä vielä laskea jos keskitetään heille ;) Lainan kuukausierässä meillä tuo olisi tarkoittanut n. 100e säästöä eroa kuussa.
Talon budjetiksi ollaan kaavailtu 230 000, sillä pitäisi saada tontti, työt, ja alakerta muuttovalmiina, yläkerta ja autotalli tehtäisiin osaksi itse.

Haaveitahan nämä vielä on, mutta saahan sitä haaveilla ;)

Kuva lainattu: caavatalot.fi


-Karpalomehu

5 kommenttia:

Petteri Miettinen kirjoitti...

Moi! Googlettelin, että onko muita Caavatalojen rakentajia, ja löytyihän täältä vissiin yksi?! :) Me rakennetaan oman mallin mukainen Caava Vantaalle, maatöihin aletaan pikapuoliin :)

Karpalomehu kirjoitti...

Löytyi yksi :) olenkin teidän kirjoituksia seurannut, ei ole omiinkaan silmiin vielä muita rakentajia löytynyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on kaks onnellista caavatalon omistajaa. Ollaan asuttu talossa n. Kuukauden. Tyytyväisiä. :)

Karpalomehu kirjoitti...

Ompas mukava kuulla että löytyy tyytyväisiä omistajia :) millainen talo teille tuli?

Anonyymi kirjoitti...

Malli on moderni Aavalahti-108C. :)