maanantai 27. tammikuuta 2014

Floorplanner

Olen tässä käyttänyt turhautumistani netissä, Floorplannerin parissa. Sillä saa luotua omia pohjia, lisättyä huonekaluja yms. Ja ihan ilmainen on, käytin sitä jo vanhan asunnon huonekalujen paikkojen mietinnässä, sillä minusta on mukava että näen ratkaisut sekä kaksi-että kolmiulotteisena :)

Nyt sitten värkkäsin sinne tulevan asunnon pohjan että pääsen tuumailemaan sohvan paikkaa, se kun pitäisi päättää torstaihin mennessä, silloin viimeistellään sähkökuvat ja miehen kotiteatteri pitää niihin piirtää. Ja kotiteatterihan on aika riippuvainen sohvan ja tvn paikasta ;)

Nämähän on aina vain suuntaa antavia kuvia, mutta tässä siis kaksi vaihtoehtoa:

 Ensimmäisessä sohva tulisi seinää vasten ja tv takan viereen. Näin kotiteatterimyyjä suositteli kuuluvuuden kannalta, mutta pelätään että takka häiritsisi tvn katselua. Toki myös sisustuksen kannalta pidän tästä himpun enemmän.

Ja toinen vaihtoehto:

Nyt sohva jakaisi huoneet omikseen, ja tv saisi enemmän seinätilaa.. No täytyy tuumia, ehdotuksia otetaan vastaan :)

Ps. päästään torstaina katsomaan vastaavaa taloa jota rakennetaan viereiseen kaupunkiin :

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa miettiä television sijoittamisessa myös auringon valoa, inhottava erityisesti kesäaikaan jos aurinko heijastuu televisiosta. Siinä mielessä toinen vaihtoehto saattaisi olla parempi?

erja kirjoitti...

Toi toinen vaikuttaa mukavemmalta ja ei jää verhot sohvan taakse piiloon niinkuin ensimmäisessä. Ja jotenki tulee mukavampi fiilis seurustella vieraiden kanssa kakkosvaihtoehdossa. :)

Karpalomehu kirjoitti...

Kiva kuulla muidenkin mielipiteitä, saa enemmän näkökulmia :) Mekin päädyttiin lopulta tuohon kakkos ratkaisuun telkkarin kansa, eli keskelle huonetta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos ihan ulkopuolisen amatöörin näkemykset kelpaa, niin..:) Yläkertaan ja vessaan joutuu kulkemaan eteisen (hiekkaisen?) maton yli. Omaan wc:hen haluaisin myös ikkunan, jottei aina silmät ristissä tarvitse häikäistyä valoista. Muuten tosi toimivan oloinen pohja, uskomatonta että noin nuorella on homma noin hyvin hallussa:).