lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kaukolämpö

Hoidettuja hommia: kaukolömpö liittymä tilattu tontille, vähän reipas 2000e maksaa, ja aloituskokous sovittu maanantaille :) ihmettelin tosin kun se pidetään tontilla, luulin että mennään kaupungintalolle istumaan. Aina oppii uutta.

Kaukolömpö liittymän kanssa meillä oli vähän ongelmia, lämmönvaihdinta kun ei nykyään saa? laittaa keskelle taloa jos haluaa kaukolämpöön. Siinäpä sitten soiteltiin vähän hädässä caavataloille että voisiko sen paikkaa enää vaihtaa ulkoseinän viereen, ja onneksi onnistui :) Nyt siis kodinhoitohuoneen, ja muun talon pohja näyttää tältä:


Isot kaapit hyppäsi tuonne vastakkaiselle seinälle ja allas siirtyi hieman kauemmas ulkoseinästä. Tässä nyt näkyy myös nuo keittiön kaappien, takan ja eteisen seinän ja kaappien uudelleen sijoitus tarkemmin.
Varmaan pitää vielä muokata sen verran että laittaa khh tason tuohon ovelle asti, saisi lisää laskutilaa. Nolottaa jo hieman laitella koko ajan sähköpostilla muutoksia, mutta pakko kai se on ettei tarvi sitten jälkeenpäin surkutella miksei jotain tehnyt ;)

Ei kommentteja: