sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Tontti

Kävin ennen pääsiäistä hiippailemassa pajunoksa varkaissa, tai itse asiassa omalta maaltahan ne kerrankin sai hakea ;) Meidän tontilla siis kasvoi pajuja. Nappasin samalla kuvan tontista, tälläinen tämä nyt on:

 Melkoista heinikkoa siis, yksi siistitty kohta valmiina, kun on kuulemma naapurin lapset pelailleet tässä jalkapalloa edellisvuonna :)


Sitten seuraa kuva arvoitus, montako keppiä löydät kuvasta? Maanmittauslaitokselta kävivät merkkaamassa meidän talon ja autotallin paikan, jos tarkasti katsoo voi pari keppiä nähdä ;)
 Jotenkin tuntui niin pieneltä tuo merkattu talon kohta, mutta kun vertasi naapuritaloon niin samankokoinenhan se alue olikin :D
Jää ihan mukavasti parkkitilaa talon eteen ja takapihalle mahtuu isohko terassi. Takapihan puolen tontin rajalla meillä onkin vastassa sitten naapurin autotallin seinä, joten saa sinne omaa rauhaa onneksi, ettei ole heti naapurin ikkunoiden alla :)

Sähköliittymä myös saatiin tilattua ennen pääsiäistä, rapiat 2400 maksoi. Ensi viikolla sitten kaukolämmön liittymän tilaus ja sähkökaapin hommaaminen. Aloituskokous pitäisi myös varata, jajajaja.. Täytyy vissiin tehdä muistilista. :) Mutta 4 viikon päästä alkaa vihdoin tapahtua kun kuopaistaan maatyöt käyntiin!

Ei kommentteja: