perjantai 23. toukokuuta 2014

Maatyöt osa 2

Maatyöt jatkuivat siis kokonaista 3 päivää, ke, to ja pe. Torstaina toki tontilla olivat pelkästään vesilaitoksen miehet hommissa, eli meidän oma urakka kesti 2 päivää :) Siinä ajassa saatiin tehtyä talon pohjat, parkkipaikka ja ajotie, terassin pohjat ja pientä vaille autotallin pohjat valmiiksi.

Tässäpä tarkemmin: Sähkötaulu tontin laidalla asennettuna.

Salaojaputket paikallaan ja parkkipaikkaa tallattu käyttökelpoiseksi.

 Suodatinkangas talon alle..

..ja autotallin alle.

Murske levitetty..

ja käyty tallarilla läpi.

Perustus teko tarpeet ilmestynyt tontille.

Semmoiset 3 päivää :) Maanantaina sitten caavatalojen miehet tuli tekemään perustukset kuntoon :) Noin puolessa päivässä oli reunat pystyssä ja iltapäivällä betoni valettu:
Tiistaina kun käytiin iltapäivällä katsomassa oli jo reunat kerätty pois ja hommat valmiina, nyt odotellaan kuivumista että saadaan tehdä soratäyttö. Viikon päähän perjantaiksi varattiin kaivuri taas paikalle, ja meidän osuus olisi sitten pitkälti siinä :) Toki silloin laitetaan samalla tuo autotallin pohja loppuun.


Vaan kylläpä tuo talo tuntui pieneltä kun katseli pelkkiä perustuksia, tuonnekko pitäisi melkein 100 neliötä mahtua :o vaan eiköhän se sovi kuitenkin ;) Sovittiin myös tarkemmin talotoimituspäivä, eli 2 tai 3 päivä kesäkuuta kolahtaa meidän talo tontille! :)

Ei kommentteja: