sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Muutto!

Perjantaina iltapäivällä saatiin kannettua melkein kaikki tavarat uuteen kotiin, ja tässähän tämä aika on mennyt tavaroita järjestellessä. Niin toki myös eilen käytiin kuopiossa ikeassa pyörähtämässä ;)

Matka meni muuten hyvin, mutta kotiin päin tultaessa ajateltiin ajella vähän eri reittiä takaisin.. Siinä sitten kävi niin mukavasti että ajettiin risteyksestä ohi ja jouduttiin pakettiauto täynnä tavaraa ryskyyttämään monttuista hiekkametsätietä suunnilleen 30km, ja muita pikku teitä varmaan toiset 30 km. Eikä siinä nyt muuten mitään hätää olis ollu, mutta toisesta kännykästä loppui akku ja toinenkin jo veteli viimeisiään (meillä ainoat navigaattorit puhelimissa). Ja niinkuin ei tämä riittäisi, mukavasti alkoi iltakin jo pimenemään ja vielä kaupan päälle dieselit veteli viimeisiään :D dieselin valo siis jo paloi kun ei jostain kumman syystä sinne perämetsään ole pystytetty bensa asemia.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, päästiin juuri ja juuri pyhäjärvelle asti tankille ja siitä osattiinkin sitten jo kotiin asti :)

Tälläinen kuitenkin nähtiin matkalla, eli oli eksymisestä jotain hyötyä:


Oli pellolle aseteltu monta kymmentä ovea pystyyn. Oli mahtavan näköinen, pimeällä olisi saattanut vähän hirvittää.. :)

Eilen vielä kotona koottiin ikean bestå hyllykkö heti paikalleen:
Ja sitten tänä iltana otettuja kuvia meidän kaaoksesta:
Tälläistä meillä :)

Ei kommentteja: