lauantai 13. syyskuuta 2014

Pihatyöt osa 4 & Maalauksen aloitus

 Torstaina vietiin melkein kaikki maat pois, vain autotallin pohjien taakse jäi pieni kasa :)

Maalaus saatiin myös aloitettu, vaikka siinäkin oli heti alkuun ikävä vastoinkäyminen. Oltiin nimittäin suunniteltu että jos nyt pian maalataan, keretään tehdä se ennenkuin rännit asennetaan. Vaan kuinkas kävi, aamulla kun nostoteline haettiin, oli talolle ilmestynyt ränniporukka töihin! ei se sitten auttanut kun sutia rännien välistä... Mutta kattojen alukset ja rännien takustat saatiin melkein valmiiksi päivän aikana, kun yksi ihminen oli kerrallaan maalaamassa:


 Takapiha


 Sivukatto

 Ja etupiha joka jäi hieman kesken :)

Olihan tuo hidasta rännien välistä sutia, ja kun olis takapihan puolen maalannut, huomasin miten tuo olisi ollut paljon helpompi tehdä ja etupiha menikin puolet nopeammin :)

Ja tosiaan, tässä ne pihakuvat heti perään:

Dino :) Oli muuten todella helppo käyttää ja mukava maalata tuolla! maksoihan tuo pyöreesti satasen päivä, mutta joka euron arvoinen apu oli.
 Kyllä vaan tuli avaraa kun murakasat kaikkosi, vähän turhankin :D Tavaraa on tontti vielä täynnä kun dino vietiin vasta aamulla ja kaivuri jäi tuohon hakua odottelemaan kans :)


 Sisällä laminaatti oli tehty aivan loppuun ja tavaraa tuotu joka nurkka täyteen:


KeittiöKylppärin ja saunan lasiovet.


Väliovet


Lauteet ja valot.

Vähän alkaa hirvittää kun muuttopäivä lähenee kerkeääkö valmistua, kun meillä on nyt ollut vain yksi mies sisätöitä tekemässä. Vielä pitäisi nimittäin ainakin kaikki kaapistot asentaa, pönttö ja kaikki altaat, valaisimet, listat, saunan lauteet, suihku, väliovet... Ulkotöihin onneksi tulee toinen porukka tekemään ikkunanpokat ja korjaamaan meidän terassinkaiteet jotka oli asennettu päin peetä. Vaan toivotaan parasta, vielä 1,5 viikkoa jäljellä deadlineen, eli 24. päivään.

Ei kommentteja: