tiistai 28. lokakuuta 2014

Fokus- kangas taulu

Olin olohuoneeseen haaveillut maalauksesta takan viereiselle seinälle, mutta palasin maanpinnalle kun huomasin taulujen hinnat (!)..

Sitten sattumalta eksyin paripäivää sitten jotain netistä etsiessäni tähän blogiin, siellä oli tehty marimekon fokus kankaasta taulu, rakkautta ensisilmäyksellä!
Eilen siis ajettiin töiden jälkeen ylivieskaan marimekon liikkeeseen tätä kangasta hakemaan, vajaa 58e maksoi, ja tänään askarreltiin puukehykset taulun taakse:
 Mukava lisä muuten melkein valkoiseen olkkariin :)


Yläkerta on myös hieman edistynyt:Surkeat kuvat, mutta haisun saa. Lattialankut paikallaan ja villat päädyissä, tuulensuoja levyjä aloitti mies meidän työmiehen kanssa tänään asentamaan, ja ilmastointiputket saivat melkein kaikki paikalleen :)

1 kommentti:

Malviina kirjoitti...

Upea taulu! Olen itse miettinyt samaa joskus valmistuvaan uuteen kotiimme :)
Ja hei vaan muutenkin, olen jo hetken seuraillut blogiasi mutta mitään kommenttia en ole joutanut kiireessä kirjoittamaan. Ihanan näköinen koti teillä, meillä rakentaminen vasta alkuvaiheessa, joten innolla seurailen myös sinun blogiasi. Myös tuo teidän valitsemanne talofirma on ollut meillä mietinnän alla :)