perjantai 10. lokakuuta 2014

Pesukone

 Aiemmin kirjoittelin tuosta samsungin pesutornista. Odoteltiin sen ostoa vähän turhan pitkään sillä sehän oli jokapaikasta loppunut! Olisi täytynyt odottaa lokakuun loppuun-marraskuulle ennenkuin olisi saatu koko torni.. Päätettiin sitten, kun pesukonetta me enemmän tietty tarvitaan, että ostetaan pelkästään se ensin. Pesukone onneksi satuttiin löytämään expertin loppuun myynnistä, viimeinen kappale ja ihan mukava alennus (900e koneesta maksettiin 680) ja kuivausrumpu tilattiin markantalosta -15%, se saapuu joskus tässä lokakuun aikana. Täällä tämä pesukone on jo onneksi kotona asennettuna, ja useampi koneellinen pyykkiä pestynä, ei voi kuin kehua. Hiljainen käyntiääni ja pesee puhtaaksi :)

 Eilen käytiin Prismassa ostoksilla ja muistin jossakin blogissa nähneeni ihanan onni- lehtitelineen, piti sitten kierrellä kauppa ympäri että tämän löysin, ja onnellinen olin :)
 Vielä se ei ole seinälle asti päässyt, kun en oikein osaa päättää kahden paikan välillä, enkä halua uusiin seiniin tehdä turhia reikiä.. saas nähdä :)

Ei kommentteja: