keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Vaneripöytä

 Ennen muuttoa todettiin miehen kanssa ettei meidän keittiönpöytää enää laiteta uuteen kotiin, oli aivan kauheaksi mennyt kansilevy siinä. Mittaillessa myös todettiin että aika ahdas tulisi keittiöstä nuin pitkän pöydän kanssa..
Aikani sitten katseltua netin ihmeellistä maailmaa, ja kun oli keittiönkaapit asennettu käpylään, mitattiin mikä olisi sopivan kokoinen, kuitenkin kuusi paikkaa piti pöydän ääressä vähintään olla. Vähän ennen muuttoa soittelin sitten paikalliseen vaneri firmaan, ja seuraavaksi päiväksi sahasivat minulle jo 120*130 valkopintaisesta vanerista pöytälevyn, tästä köyhdyttiin huimat 31e :) Koko oli kyllä just eikä melkein sopiva, reunoille pitää näyttää vähän hiomapaperia kun kerkeää ja vielä pienesti heiluu ja huojuu kun ruuvit loppui jalkoja kiinnittäessä kesken. :)

 Iso osa tavaroista on myös jo paikoillaan kotona, alkaa jo vähän ihmisen asunnolta näyttämään:


 Paljon on vielä toki tekemättä, tavaroita vähän siellä sun täällä, loput verhotangot pitäisi ruuvata ja naulakoita puuttuu enemmän ja vähemmän ynnä muuta.. Mutta ehkä ollaan jo voiton puolella :)

4 kommenttia:

erja kirjoitti...

Näyttää niiiiiiii kivalta <3!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis koti, paljon onnea! Olisi mukavaa lukea jonkinlaista yhteenvetoa siitä, miten asiat sujuivat Caavatalon kanssa ja kuinka tyytyväisiä olette heidän toimintaansa? Nostivatko esim. muutokset automaattisesti hintaa ja onko reklamaatiot hoidettu? Suuret kiitokset jos ehditte vastailla, ehkä meilläkin on ensi vuonna uusi (Caava)koti:).

Karpalomehu kirjoitti...

Kiitos erja, mekin tykätään (tai ainakin minä ;))

Muutokset tietenkin nosti hintaa riippuen siitä mitä halusi, ja jotain saatiin ns. kaupanpäällekin :) Mukavaa rakennusurakkaa teille ja toivottvasti menee yhtä nätisti kun meilläkin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos:). Mukavaa lukea muitakin kuin kauhutarinoita rakentamisesta. Caava alkaa kyllä olla vahvoilla tässä kisassa, eikä vähiten tämän blogin sekä Caavadesignerin ansiosta (koukuttava ohjelma:D).