perjantai 9. tammikuuta 2015

yläkerran tehosteet

Hohho.. Nyt on joulupyhistä sekä vuoden vaihteesta selvitty, ja aloitettu se normaali arki taas.
Sen kunniaksi sain tänään luvan lähteä ostamaan tehostemaaleja yläkertaan, ja enpä malttanut odottaa huomiseen. joten siirryin kaupasta suoraan yläkertaan maalaamaan :)
Nyt on sitten meidän makkarissa sekä vessassa ensimmäiset kerrokset valmiina: Sama linja siis jatkuu ylhäällä kun alhaalla ;)

Huomenna mahdan käydä hakemassa poikien huoneeseen maalin, joka tuo vihdoin väriä taloon ;)
 Mutta siitä lisää myöhemmin, yläkerrassa on nyt kuitenkin yksi-kaksi kertaa maalattu muut seinät paitsi poikien makkari:


2 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Meidän pari vuotta sitten valmistunut yläkerta näyttää aika samallaiselle näin äkkiseltään katsottuna. kaksi huonetta, niiden välissä aula, wc ja vaatekomero. Tiedätkö maalasin poikien huonetta juurikin tuollaiseksi harmaaksi pilkkopimeässä halogeenin valossa, aamulla menin katsomaan lopputulosta ja seinät olivat vaaleansiniset. Itku oli päästä. Nooh, seinät ovat edelleen vaaleansiniset, sillä olin ihan viimesilläni raskaana enkä viitsinyt enään uudelleen maaalata. Nyt harmittaa... Mutta ehkä joku päivä tartun telaan.

Karpalomehu kirjoitti...

Taitaa olla aika yleinen malli yläkerralle :) Ja pahin pelkoni oli tuon(kin) maalin kanssa juuri se sininen lopputulos, mikä meinasi käydä talon ulkomaalin kanssa kesällä. Harmaata maalia on yllättävän vaikea ostaa.
Mutta toivon parasta kun kömmin taas päivällä ylös että maali näyttää vielä hyvältä.. :)