sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ikeaa

Tehtiin ystävän kanssa lauantaina pieni reissu ikeaan. Tarkoituksena oli hakea meille kaksi vaatekaappia yläkertaan ja ystävälle vuodesohva. Lopulta meille lähti mukaan yksi vaatekaappi ja kaksi vuodesohvaa....ja tietenkin kaikkea muuta pienempää kivaa. ;)

Meidän makkariin siis ostetiin Trysil-kaappi:

http://www.ikea.com/trysil

Yläkerrassa se nyt saa odotella kokoamista ainakin huomiseen.Tänään meillä on sitten tosiaan ollut kunnon kaaos päivä, ollaan pakkeloitu, hiottu sekä maalattu porraskuilua (aloitettiin jo perjantaina):

...ja purettu ikean ostokset laatikoista sekä koottu sohva (josta lisää myöhemmin), ja koitettu saada uusi tavaramäärä mahtumaan jonnekkin:Jotenkin suuri osa tavaroista jotka eivät tunnu mahtuvan minnekkään eksyvät lopulta meidän makkariin. Joten tuo tuntuu aika kopilta juuri nyt, hyvä että kääntymään mahtuu :D

Vaan jos totta puhutaan, niin kyllähän tämä tavara määrä alkaa jo vähän ahdistaa, paljon on siis sellaista jotka odottaa yläkertaan pääsyä. Onneksi porras asentajat tulevat jo keskiviikkona tai torstaina, ja wc n kaapit pitäisi saada hakea huomenna. Eipä sieltä enää sitten paljoa puutu, vähän sähkö ja lvi töitä.

Odottavan aika on pitkä.

Ei kommentteja: