sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ompelu/työhuone

Huhhuh. Kyllä tämä tavaroiden roudaaminen paikasta toiseen on rasittavaa, haluaisi vaan kaikki paikat suunnilleen käyttö kuntoon.. Vaan ettei tämäkään kävisi liian helposti, sänkymme ei ollut samaa mieltä. Se ei nimittäin mahdu portaista tai ikkunasta yläkertaan... tai tarkemmin sängyn sälepohja ei mahdu jota ei voi purkaa. Nukumme siis vieläkin patjalla lattialla, ja ei taida muu auttaa kun lähteä sänky kaupoille ensi viikolla.

Meidän vanha makkari olikin viikonlopun aivan kaaoksen vallassa, kun ei vielä oikein tiennyt mitä sen sängyn kanssa tekisi, ja se oli jo purettu. Toki sinne oli kauniisti kertynyt muutakin -ei vielä paikkaansa löytänyttä- tavaraa:


Huolestuttavaa huomata, kuinka nopeasti käyttämättömästä huoneesta muuntautuu varasto jonne viedään tavarat pois silmistä ja ovi vain kiinni.

Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, vanhasta sängynrungosta sain nimittäin itselleni ompelu/ tietokone pöydän :) Niinpä otin itseäni niskasta kiinni ja järjestin tuon romuhuoneen jonkinmoiseen kuntoon, ja tälläiseltä se näyttää juuri nyt: Nollabudjetilla ihan hyvä :) ja toki tuonne täytyy laittaa ainakin lisää hyllyjä kun saa aikaiseksi.

 Ja jottei näyttäisi liian siistiltä, niin kyllä sinne jäi vieläkin niitä sängyn osia yms. pyörimään:


 Ne vaan on toisella seinustalla ;)

Ei kommentteja: