perjantai 7. elokuuta 2015

Keittiön siivousta

Innostuin tässä pari päivää sitten järjestelemään meidän keittiötä uudelleen. Kyllästyin nimittäin siihen että kaikki tavarat ovat koko ajan sekaisin laatikoissa (ja tasolla).
Laatikoita sitten tyhjennellessä löytyi kauppakassillinen turhia astioita yms. jotka kannoin iloisin mielin kierrätykseen. Johan alkoi löytyä tilaa ja lopulta jopa yksi laatikko jäi aivan tyhjäksi o.o Sellaista ihmettä ei vielä minun keittiössä ole ikinä ollut.

Sain myös tasolta järjesteltyä kodinkoneita paremmille paikoille, tältä täällä nyt näyttää:Tasolta siirsin leipälaatikon kokonaan pois, ja leivänpaahdin pääsi sen paikalle jääkaapin viereen.
Leivät siirtyivät tänne:


Leivänpaahtimen alle laatikkoon :) Kauhea kirkkaan vihreä rasia, mutta eipä sitä kukaan tuolta näe (paitsi minä, täytyy ehkä harkita erilaista), ei vain muuta meidän talosta inspiraation iskiessä löytynyt.

Maustepurkitkin saivat uuden paikan:Ruuvasin kierrätyksestä hankkimani ja maalaamani maustetelineen lieden viereiseen kaapin oveen, tuolla eivät vie tilaa ja on helppo käyttää.

Matto tuonne täytyisi vielä hankkia pöydän ja altaan välille, kunhan löytyisi mieluisa.

Ei kommentteja: