torstai 12. marraskuuta 2015

Kynttelikkö ja joulutähti

Kirppari kierroksella löysin meille sisälle pattereilla toimivan (inhoan kaikkien joulukoristeiden johtoja) mustan kynttelikön. En sitä malttanut enää laatikkoon laittaa vaan se pääsi heti lipaston päälle tunnelmaa tuomaan:
En oikein ole varma joko tuossa tv tason päällä on liikaa tavaraa.. toisaalta ihailen aina muiden koteja joiden hyllyjen päällisillä on tavaraa kauniisti esillä, mutta kotona kun yritän noita laittaa, parin päivän sisään tulee kauhea tavara ähky ja puolet täytyy siivota pois. Tällä hetkellä kuitenkin ovat noin.

Innostuin myös kokeilemaan pillitähden tekoa, ihan mututuntumalla lähdin liikkeelle ja mitä kotoa löytyi. Tarkoitus oli tehdä tähti mustista pilleistä, mutta niitä ei kaapista löytynyt tarpeeksi. Onneksi oli punaisia. Tähdestä piti tulla mtös viisi sakarainen, mutta sattuma pisti sormensa peliin ja lopulta minulla olikin nelisakarainen tähti:


Kuvittelin tuon tekemisen olevan helppoa, mutta erehdyin pahan kerran. Pillit ja narut olivat koko ajan solmussa ja usko meinasi välillä loppua. Mutta ehkä seuraava on jo vähän helpompi tehdä.

Ja tosiaan, vaihdoin meille olohuoneeseen H&M ltä tilaamani puunrunko verhot talveksi. Siirsin aikaisemmat turkoosit verhot sekä olohuoneessa olleen maton ylös poikien makkariin toistaiseksi, täytyy käydä joku päivä räppäämässä kuva sieltäkin.

1 kommentti:

Sanna Ukonaho kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani :)