maanantai 20. kesäkuuta 2016

Terassia, öljyä ja huone muutoksia.

 Hei täältä hiljaiselon keskeltä!

Pitkä aikahan tuo on jo mennytkin viime kirjoituksesta, sillä on ollut täällä tietokoneen ulkopuolella niin paljon työasioiden järjestelyä, mutta jospa nyt alkaisi taas löytyä aikaa tänne kirjoitella.

Kaikenlaista ollaan onneksi tuon tammikuun jälkeen (milloin näytin viimeksi kirjoitelleen) saatu eteenpäin, mutta nyt viimeisinpänä pistettiin miehen kanssa viimeisiä terassin kaidelautoja kuntoon ja tolpat tukemaan niitä:


 Sain myös terassin pestyä ja öljyttyä, joten nytpä se alkaa olla taas käyttö valmiina odottamassa lämpimiä kelejä.


 Ennen pesua ja öljyä. (Ällöttävä tuo jo olikin kun siitepölyä ja lasten sotkuja oli kertynyt vuoden verran) Ja pesun ja öljyn jälkeen. Kelpaa taas käyttää :)

Täytyy kyllä sanoa että on tuo painepesuri vaan kätevä laite. Olisi mennyt hermot luultavasti muutaman kerran pesun aikana, jos olisin joutunut terassin ja kalusteet pesemään ämpärin ja harjan kanssa.


Ja sitten niitä sisäjuttuja. Meillä nimittäin alkaa tuo isompi poika jo kaipaamaan välillä ihan ikiomaa tilaa, varsinkin syksyllä varmasti, kun lähtee koulu uran aloittamaan ekalle. Joten eilen illalla uskaltauduin viimein siirtämään ompelu ja askartelu tavarani yläkerran aulaan, ja poika sai siten alhaalta entisestä työhuoneesta itselleen oman sopen:


Aika vaiheessa tuo vielä on monessakin suhteessa, mutta uusi asukas oli oikein tyytyväinen jo tähänkin. Suunnitteli kovasti julisteille paikkoja ja mitä tavaroita tuonne haluaa viedä :)

Ei kommentteja: